Sharp pune În vânzare unul dintre primele telefoane cu ecran IGZO cu consum scăzut pe 29 noiembrie

Autor:  | Publicat în:  Sharp 1.210 ori
<b>Sharp pune În vânzare unul dintre primele telefoane cu ecran IGZO cu consum scăzut pe 29 noiembrie</b>Compania Sharp este mai degrabă cunoscută pentru faptul că produce ecrane de telefoane și tablete pentru alte companii, decât pentru propriile sale handseturi. Ei bine, acum compania asiatică are de gând să lanseze un terminal foarte interesant,...

Compania Sharp este mai degrabă cunoscută pentru faptul că produce ecrane de telefoane și tablete pentru alte companii, decât pentru propriile sale handseturi. Ei bine, acum compania asiatică are de gând să lanseze un terminal foarte interesant, Aquos Phone Zeta SH-02E, care sosește pe 29 noiembrie și este unul dintre primele telefoane cu ecran IGZO.

Spun "unul dintre primele" deoarece înainte de acest device a sosit ASUS PadFone 2, care vine tot cu tehnologie IGZO LCD. SH-02E de la Sharp e primul model al companiei cu ecran IGZO de 4.9 inch, un LCD 720p care are avantajul unei luminozități ridicate și al unui consum de energie scăzut. Terminalul rulează Android 4.0, vine cu un CPU quad core Snapdragon S4 Pro, camera de 16 megapixeli și LTE. șansele sunt foarte mari ca acest model să nu părăsească vreodată Japonia, din păcate.

Pentru cei nefamiliarizați cu tehnologia IZGO (Indium Gallium Zinc Oxide), e vorba aici despre un material semiconductor care poate fi folosit pentru a crea un tranzistor transparent cu pelicula subțire. Tehnologia este esențială pentru crearea noii generații de ecrane pentru telefoane și tablete, înlocuind siliconul amorf din LCD-uri și permițând afișarea de pixeli mult mai mici și reacție mai rapidă a ecranului.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×