HTC One X primește actualizarea la Android Jelly Bean 4.1 la nivel global

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.366 ori
<b>HTC One X primește actualizarea la Android Jelly Bean 4.1 la nivel global</b>HTC anunța într-o conferință de presă pe 2 octombrie că atât HTC One X, cât și One S vor primi în noiembrie actualizarea la Android 4.1 Jelly Bean. în vreme ce posesorii de terminale One S nu au avut parte de update, câțiva dintre cei care...

HTC anunța într-o conferință de presă pe 2 octombrie că atât HTC One X, cât și One S vor primi în noiembrie actualizarea la Android 4.1 Jelly Bean. în vreme ce posesorii de terminale One S nu au avut parte de update, câțiva dintre cei care folosesc modele One X au avut parte de actualizare, ceea ce se aplică pentru consumatori din Singapore și Taiwan, printre alții.

Ei bine astăzi actualizarea lui HTC One X este disponibilă la nivel global, se pare. Conform tweeturilor din toată lumea, utilizatorii își actualizează terminalele lor HTC One X la Android 4.1 Jelly Bean. Update-ul este disponibil atât pentru handseturile CID_038 și CID_044 din Rusia, Marea Britanie, India, Argentina, Brazilia, Peru și multe alte țări. Softul sosește via OTA, dar poate fi declanșată actualizarea manual, accesând Software updates > Check Now în zona Settings.

Inițial veți primi un fișier de 1.6 MB, apoi pachetul principal de update, de 364.54 MB. Jelly Bean aduce o interfață mai fluidă , cu o schimbare a orientării ecranului mai rapidă, o zonă extinsă de notificări și o randare mai bună în meniuri și interfața. și viața bateriei va suferi îmbunătățiri, iar deblocarea facială este mai precisă.

MarketOnline.ro, HTC One X: 2066 lei

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×