și șopârlele se joacă pe Android - iată reptila gamer pe un smartphone! (Video)

3.112 ori
<b>și șopârlele se joacă pe Android - iată reptila gamer pe un smartphone! (Video)</b>Dacă tot a primit recent HTC Desire HD o actualizare software, de ce să nu profite și o șopârlă de vestea bună? Observați mai jos ca acest inedit animal de casă se joacă pe un Desire HD titlul Ant Crusher, pe care îl găsiți în Android...

Dacă tot a primit recent HTC Desire HD o actualizare software, de ce să nu profite și o șopârlă de vestea bună? Observați mai jos ca acest inedit animal de casă se joacă pe un Desire HD titlul Ant Crusher, pe care îl găsiți în Android Market. După cum îi spune și numele, acest joc implica strivirea furnicilor pe ecran, lucru pe care șopârlă îl face și în realitate... și tot cu limba sa lungă.

Clipul este un adevărat viral, fiind postat în noiembrie și atingând deja peste 1 milion de vizualizări. Acest video îmi amintește de cele cu pisicile care se jucau pe iPad și mă întreb cum vor mai aprecia aceste animale de companie interfața touch, atunci când vom face trecerea la gestica, detectare facială, sisteme gen Kinect și holograme? Sunt sigur că există și minim un viral cu un câine și un smartphone sau tableta. Mă întreb ce alt "pet" va mai ajunge în rândul clipurilor de pe web și cu ce device o va face.

și dacă tot avem o șopârlă gameriță, vă reamintesc că unele aplicații din Android Market au avut parte de reduceri în acest sfârșit de săptămână, costând doar 10 cenți. și asta cu ocazia atingerii de 10 miliarde de downloaduri în Android Market!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×