Clash Royale Review (Allview P8 Energy Mini): plăcerea vinovată ideală pentru o după-amiază de vară (Video)

2.246 ori
<b>Clash Royale Review (Allview P8 Energy Mini): plăcerea vinovată ideală pentru o după-amiază de vară (Video)</b>Am auzit cu toţii de Clash of Clans şi aşteptam cu nerăbdare un succesor, iar când a sosit Clash Royale am fost oarecum surprinşi de schimbarea de gen. Jocul rămâne oarecum strategic, dar are o abordare foarte light. Am testat titlul pe Allview P8 Energy

Am auzit cu toţii de Clash of Clans şi aşteptam cu nerăbdare un succesor, iar când a sosit Clash Royale am fost oarecum surprinşi de schimbarea de gen. Jocul rămâne oarecum strategic, dar are o abordare foarte light. Am testat titlul pe Allview P8 Energy Mini şi ce a ieşit vedeţi mai jos.

Lansat în această primăvară, titlul este inspirat de Clash of Clans şi foloseşte cam aceleaşi unităţi, inclusiv giganţii sau arcaşii. Jocul e gratuit in Play Store şi a fost numit recent de Google cel mai bun joc din Play Store în anul 2016. Conceptul e simplu: avem 3 turnuri în zona de jos a ecranului, iar inamicul are la rândul 3 turnuri sus.

Review Clash Royale, joc Android prezentat pe Allview P8 Energy Mini

Odată doborât turnul principal, e game over. Veţi avea nişte cărţi de joc cu unităţi, pe care le transformaţi în unităţi odată ce se umple bară de jos cu destulă energie mov. Odată doborât unul din cele două turnuri secundare, veţi extinde zona pe care puteţi etala unităţile, putându-le spawna astfel mai aproape de inamic.

Animaţiile sunt bine realizate, iar unităţile sunt foarte variate şi le veţi debloca sub formă de cărţi pe măsură ce adunaţi mai mulţi bani şi resurse freemium. Veţi putea chema în ajutor scheleți, goblini, cavaleri, arcaşi, dar şi să trageţi cu bile de foc sau săgeţi direct spre inamici. Jocul e distractiv, provoacă dependenţa şi e exclusiv multiplayer.

Rolul primelor misiuni e de tutorial, apoi sunteţi pe cont propriu şi vă duelaţi cu alţi gameri. Bătăliile durează 2-3 minute, asta dacă nu iese egalitate la turnuri şi începe o rundă fulger. Ultimele 60 de secunde de gameplay umplu bară mov mai rapid. Odată ce faceţi level up primiţi cărţi de joc extra şi mai sunt şi cufere pe care le primiţi cadou din când în când. Senzaţia e foarte plăcută când vezi scheleții ca sar pe un dragon si apoi vine o bila de foc si ii calmează pe toţi.

Matchmaking-ul e eficient aici şi am fost potriviţi cu gameri cu skill similar. Îi acordăm acestui titlu nota de 9.1 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul actualizat al lui Allview P8 Energy Mini, îl puteți afla de aici.

Review Clash Royale, joc Android prezentat pe Allview P8 Energy Mini

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×