Siswoo R9 Darkmoon, rivalul lui YotaPhone 2 sosește cu specificații de top și preț mai bun decât telefonul rusesc

Autor:  | Publicat în:  Chinezarii 1.524 ori
<b>Siswoo R9 Darkmoon, rivalul lui YotaPhone 2 sosește cu specificații de top și preț mai bun decât telefonul rusesc</b>YotaPhone 2 este un telefon inedit la prima vedere, detaliu dezvăluit de către cele două display-uri integrate la pachet. Avem parte at&acirc;t de un panou clasic LCD plasat frontal, c&acirc;t și de un display secundar de tip E-Ink situat pe spatele...

YotaPhone 2 este un telefon inedit la prima vedere, detaliu dezvăluit de către cele două display-uri integrate la pachet. Avem parte atât de un panou clasic LCD plasat frontal, cât și de un display secundar de tip E-Ink situat pe spatele telefonului ce poate afișa informații utile, dar și cărți e-book vizibile în soare puternic.

Deși YotaPhone este un telefon interesant ce sosește cu o astfel de soluție, acest lucru nu îl face în același timp și cel mai bun. Din punct de vedere hardware, YotaPhone 2 dispune de un panou FHD de 5 inch, 2 GB RAM, un procesor Snapdragon 801 și o cameră foto principală de 8 megapixeli. Panoul secundar este o unitate E-ink de 4.7 inch (960x540 pixeli).

Recent, cei de la Siswoo, o companie de origine chineză a publicat pe site-ul oficial o pagină specială pentru cel mai nou produs al său, și anume R9 Darkmoon. Acest model rivalizează cu YotaPhone 2, și sosește totodată cu specificații mult mai bune.

Siswoo R9 Darkmoon adoptă un display principal IPS OGS de 5 inch cu rezoluție Full HD, un panou e-ink secundar de 4.7 inch și rezoluție qHD, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare și un procesor octa-core Mediatek MT6752 pe 64-bit ce este tactat la 1.7 GHz. Avem la dispoziție o cameră foto de 13 megapixeli cu bliț LED și un senzor selfie de 8 megapixeli.

De asemenea, telefonul aduce suport dual-SIM, tehnologia 4G LTE, WiFi, NFC și Bluetooth 4.0 la pachet. R9 Darkmoon adoptă sistemul de operare Android 5.0 Lollipop și o baterie de 3.000 mAh ce beneficiază de încărcare wireless. Aflați că acest model va costa în jur de 500$ (YotaPhone 2 - 683$).

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×