Camera de pe iPhone 6s ar putea aduce un upgrade semnificativ faţă de iPhone 6, dar și pixeli mai mici

Autor:  | Publicat în:  Apple 896 ori
<b>Camera de pe iPhone 6s ar putea aduce un upgrade semnificativ faţă de iPhone 6, dar și pixeli mai mici</b>Cu c&acirc;teva zile &icirc;n urma reputatul analist Ming Chi Kuo ne &icirc;mpărtăşea viziunea sa cu privire la iPhone 6s. Ea includea o cameră de 12 megapixeli, reconfirmata acum de către Kevin Wang, director al IHS Technology Research, din China....

Cu câteva zile în urma reputatul analist Ming Chi Kuo ne împărtăşea viziunea sa cu privire la iPhone 6s. Ea includea o cameră de 12 megapixeli, reconfirmata acum de către Kevin Wang, director al IHS Technology Research, din China.

Şi el confirmă aceeaşi rezoluţie a camerei principale, în sfârşit un salt de la camera de 8 megapixeli folosită de la iPhone 4s încoace. Wang afirmă şi că mărimea pixelilor de pe noile camere e mai mică decât cea a pixelilor de pe generaţiile actuale iPhone. Pixelii mai mari duc la scăderea zgomotului în imagini şi la captura low light mai bună, deci nu sună prea bine această micşorare a pixelilor pe camerele de 12 MP.

Alte zvonuri vorbesc despre un setup cu lentila duala şi zoom optic pentru noile camere. Întrebarea cheie aici este dacă va mai ieşi camera în relief sau nu... În plus, ne aşteptăm şi la inovaţii în zona selfie, despre care se vorbeşte mai puţin în toată această zvonistică. Voi ce aţi dori să vedeţi pe camera lui iPhone 6s? Care e cea mai mare lipsă a lui Apple iPhnone pe partea de optică?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×