Skateboardul controlat prin telefonul mobil, o realitate

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.348 ori
<b>Skateboardul controlat prin telefonul mobil, o realitate</b>Se pare ca Bluetooth este o tehnologie extrem de utila, de vreme ce va permite sa vorbiti la telefon fara a va folosi mainile sau sa transferati fisiere altor utilizatori. Iata ca acum, puteti chiar controla un skateboard cu ajutorul acestei tehnologii,...

Se pare ca Bluetooth este o tehnologie extrem de utila, de vreme ce va permite sa vorbiti la telefon fara a va folosi mainile sau sa transferati fisiere altor utilizatori. Iata ca acum, puteti chiar controla un skateboard cu ajutorul acestei tehnologii, ideea nemaiparand un SF in aceste conditii.

Gadgetul de mai sus este GroundSurf, un skateboard motorizat cu suport Bluetooth, care va permite utilizatorilor sai sa ii controleze acceleratia si franarea prin intermediul telefonului. Astfel, veti putea evita traficul unei strazi, care il blocheaza pe skater in drumul sau catre parc. De asemenea veti evita si accidentele de tot felul, destul de dese in universul neatentilor skateri, in special din cauza traficului.

Ce putem controla la ora actuala cu telefonul mobil? Cu cateva luni in urma va prezentam un aspirator care poate fi controlat prin telefon, devenind astfel o menajera electronica care nu intarzie niciodata si care nu vrea marire. Telefonul mobil poate controla diverse console si alte terminale, tot prin Bluetooth, devenind telecomanda universala sau mai degraba un gadget indispensabil pentru omul modern.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×