Google Notebook, acum si in varianta mobila

1.361 ori
<b>Google Notebook, acum si in varianta mobila</b>Google si-a convertit treptat intreaga suita de aplicatii si servicii, astfel incat acestea sa fie disponibile si pentru posesorii de telefoane mobile, fiind compatibile cu majoritatea handseturilor. Astfel, avem de-a face cu versiuni mobile ale lui...

Google si-a convertit treptat intreaga suita de aplicatii si servicii, astfel incat acestea sa fie disponibile si pentru posesorii de telefoane mobile, fiind compatibile cu majoritatea handseturilor.

Astfel, avem de-a face cu versiuni mobile ale lui Gmail, Google Calendar, Google Docs, Google Maps si multe alte aplicatii extrem de utile intregesc aceasta lista. Cel mai nou serviciu Google care isi face intrarea pe telefonul mobil este Google Notebook. Serviciul este una dintre ofertele de baza ale gigantului motoarelor de cautare, oferind utilizatorilor acces la o simpla interfata care le permite sa ia notite. Aplicatia va permite sa notati toate ideile geniale care va vin din mers si sa sincronizati aceste continuturi cu varianta desktop, pentru o editare mai buna.

Versiunea mobila isi are dezavantajele sale, in special in ce priveste formatarea si editarea profesionista. In alta ordine de idei, Google Notebook este ideal in cazul in care doriti sa fiti mai organizat, iar daca sunteti interesati sa testati aplicatia va trebui doar sa accesati adresa google.com/notebook/m, beneficiind de serviciul celor de la Google in mod gratuit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×