Skype va lansa o aplicatie proprie pe iPhone?

2.219 ori
<b>Skype va lansa o aplicatie proprie pe iPhone?</b>Desi Skype este deja suportat pe iPhone prin intermediul unor aplicatii ca Fring, Nimbuzz sau TruPhone, ar fi cazul ca faimosul brand VoIP sa lanseze o aplicatie proprie pe terminalul produs de Apple. Asta si intentioneaza sa faca Skype, pregatind un...

Desi Skype este deja suportat pe iPhone prin intermediul unor aplicatii ca Fring, Nimbuzz sau TruPhone, ar fi cazul ca faimosul brand VoIP sa lanseze o aplicatie proprie pe terminalul produs de Apple.

Asta si intentioneaza sa faca Skype, pregatind un software pentru App Store, pe care il va anunta saptamana viitoare, cel mai probabil in cadrul showului CTIA Wireless. Recent, Skype a fost lansat in varianta compatibila Windows Mobile, iar analistii afirma ca aceste mutari vor fi cruciale pentru viitorul companiei, pe masura ce trendurile si interesele consumatorilor se schimba.

iPhone-ul este printre trenduri, iar daca Skype doreste sa nu mai fie gaura neagra din bugetul celor de la eBay, brandul va trebui sa se adapteze rapid la piata terminalelor mobile, aflata in plina evolutie.

Via: [Unwiredview.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×