Clientii Vodafone UK vor posta mesaje pe Twitter prin SMS

1.360 ori
<b>Clientii Vodafone UK vor posta mesaje pe Twitter prin SMS</b>Incepand de ieri, clientii Vodafone UK vor putea posta mesaje pe Twitter prin intermediul SMS-urilor, folosind un nou cod scurt 86444, care va garanta gratuitatea serviciului pentru o perioada limitata. De asemenea, clientii vor primi notificari SMS in...

Incepand de ieri, clientii Vodafone UK vor putea posta mesaje pe Twitter prin intermediul SMS-urilor, folosind un nou cod scurt 86444, care va garanta gratuitatea serviciului pentru o perioada limitata.

De asemenea, clientii vor primi notificari SMS in legatura cu postarile altora pe Twitter, ramanand astfel mereu in contact cu amicii, sau cu cei din grupul de followers. Utilizatorii vor putea replica la "tweet-uri" si vor putea da follow unei alte persoane de pe Twitter, direct de pe mobil, prin serviciul celor de la Vodafone UK.

Update-urile postate pe Twitter prin SMS vor fi gratuite in primele saptamani de la lansarea serviciului, facand parte din abonamentul clientului. Dupa expirarea gratuitatii, tarifele obisnuite se vor aplica utilizatorilor fara abonamente speciale, dar mesajele text folosite ca update-uri prin Twitter vor ramane gratuite.

Via:[Mobilitysite.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×