Smartphone care să ruleze mai multe sisteme de operare?

1.576 ori
<b>Smartphone care să ruleze mai multe sisteme de operare?</b>Un exemplu în acest sens ar fi HTC HD2 care inițial a rulat pe Windows Mobile, dar a primit și Android, MeeGo, Linux ș.a.m.d. Hardware-ul este oarecum identic și o mai mare liberalizare la nivel de sistem de operare nu cred că ar strica. &nbsp;...

Un exemplu în acest sens ar fi HTC HD2 care inițial a rulat pe Windows Mobile, dar a primit și Android, MeeGo, Linux ș.a.m.d. Hardware-ul este oarecum identic și o mai mare liberalizare la nivel de sistem de operare nu cred că ar strica.

Normal că pentru modelul de business al companiilor ce realizează partea software cât mai ales hardware nu ar fi prea ok. Cred că o nișă de entuziaști și-ar dori un telefon pe care să poți porta orice sistem de operare mobil dorești, dar în mod oficial și nu doar portări făcute cu greu și fără funcții importante sau cu funcționarea defectuoasă a apelurilor, a Wi-Fi, fără bluetooth, etc.

Ideal ar fi ca un smartphone să fie conceput a rula mai multe sistem de operare și pentru un preț modic, un fel de licență, să ți se ofere acces. S-ar putea câștiga precum Microsoft cu Windows 7 și din aplicațiile cumpărate din magazinele dedicate.

Discuția este ipotetică și oarecum puerilă, dar ideea rămâne. Bănuiesc că există un grup larg de persoane care și-ar dori să vadă mai multe sisteme de operare mobile pe telefonul propriu fără să cumpere 4 - 5 telefoane pentru fiecare în parte.

Credeți că vom vedea vreodată acest grad de liberalizare a accesului de pe un singur smartphone la mai multe o.s.?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×