Lista telefoanelor ce vor primi upgrade la Android Ice Cream Sandwich

Autor:  | Publicat în:  Android 2.985 ori
<b>Lista telefoanelor ce vor primi upgrade la Android Ice Cream Sandwich</b>Android este poate cel mai apreciat sistem de operare mobil. Una dintre problemele sale este legată de segmentare și fiecare posesor de smartphone Android s-ar bucura dacă telefonul său ar primi update la cea mai nouă versiune, să se bucure de cele...

Android este poate cel mai apreciat sistem de operare mobil. Una dintre problemele sale este legată de segmentare și fiecare posesor de smartphone Android s-ar bucura dacă telefonul său ar primi update la cea mai nouă versiune, să se bucure de cele mai noi funcții.

Android 4.0 aduce o parte din stilul HoneyComb și Samsung Galaxy Nexus îl rulează nativ. Am găsit un articol care punctează tabletele și telefoanele ce vor primi ICS în următoarele săptămâni sau luni.

A. TELEFOANE CE VOR PRIMI ANDROID 4.0

1. ASUS Eee Pad Slider, Transformer și Prime - ASUS a confirmat pe pagina sa de facebook că întreaga serie Eee Pad va face update la Android 4.0. Mereu s-au grăbit să porteze 3.1 sau 3.2 HoneyComn pe tabletele din portofoliu. ASUS Prime este prima tabletă cu Tegra 3 world wide și zilele următoare ajunge și în țara noastră.

2. Acer Iconia Tab A100, A101, A500, A501 - pe un blog tech din Polonia ce are o sursă din cadrul companiei se menționează că ICS va sosi undev în ianuarie 2012;

3. HTC Evo 3D, Rezound, Sensation, Sensation XL și Sensation XE, Vivid - HTC a confirmat oficial lista de smartphone-uri pe care vor porta Android ICS. Data este vagă - începutul lui 2012.

4. LG Optimus 2X, Optimus 3D, Optimus Black, Optimus LTE - LG a alcătuit lista pentru ICS, iar data la care se face upgrade va fi dată în decembrie 2011.

5. Meizu M9 și MX - pe site-ul producătorului s-a spus că Android 4.0 va sosi în curând pe cele două terminale.

6. Motorola Droid RAZR, RAZR, Motorola Xoom. Xoom 2, Xoom Family Edition și aici anunțul este destul de vag. Este promis, dar nu se știe clar când va sosi.

7. Samsung Galaxy S II, Samsung Nexus S - la SGS II s-a făcut un fel de anunț pe contul de twitter pentru Marea Britanie la solicitarea unui utilizator. La Nexus S era clar upgrade-ul și nu prea înțeleg de ce nu l-au făcut direct din data la care au prezentat oficial Android 4.0.

8. Sony Ericsson Live with Walkman, Xperia Active, Xperia Arc, Xperia Arc S, Xperia Neo, Xperia Neo V, Xperia Mini, Xperia Mini Pro, Xperia Play, Xperia Ray - Sony Ericsson s-a ars în trecut cu upgrade-urile făcute cu întârziere și acum promite ICS pentru întreaga gamă de telefoane prezentate în 2011 sub brandul Xperia.

B. TELEFOANE CE NU VOR PRIMI CU SIGURANȚĂ ANDROID 4.0

Există și o listă de telefoane care și din cauza caracteristicilor hardware mai modeste ce nu vor face trecerea spre 4.0:

1. HTC Hero;
2. HTC Nexus One;
3. Motorola Charm;
4. Motorola Cliq XT;
5. Motorola Devour;
6. Motorola Flipout;
7. Motorola Milestone XT720;
8. Sony Xperia X10.

C. Telefoane care PROBABIL nu vor ajunge la Android ICS

Se adaugă și modele de mai jos ce par a fi părăsite neprimind nici măcar 2.2 FroYo sau 2.3 Gingerbread:

1. Acer Liquid E;
2. Dell Streak;
3. HTC Aria;
4. HTC Desire;
5. HTC Legend;
6. HTC Magic;
7. HTC Wildfire;
8. Huawei Ascend;
9. Motorola Backflip;
10. Motorola Bravo;
11. Motorola Defy;
12. Motorola Milestone
13. Orange San Francisco;
14. Samsung Apollo;
15. Samsung Galaxy Tab;
16. Samsung Transform.

Dacă telefonul vostru nu se află pe listă se datorează și faptului că se lucrează, se testează și nu se știe sigur o listă completă de telefoane care primesc sau nu Android 4.0. Bănuiesc așteptările sunt ridicate în cazul lui Samsung Galaxy S, HTC Desire sau al altor telefoane care s-au vândut în milioane de unități.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×