Smartphone-ul Android OPPO vine cu un design futurist

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 2.109 ori
<b>Smartphone-ul Android OPPO vine cu un design futurist</b>In continua avalansa de telefoane Android care se pregatesc pentru lansare in anul 2010, am descoperit un model creat de compania chinezeasca OPPO, pe care il puteti admira mai jos, etalandu-si designul futurist. &nbsp; &nbsp; Avem de-a face cu un...

In continua avalansa de telefoane Android care se pregatesc pentru lansare in anul 2010, am descoperit un model creat de compania chinezeasca OPPO, pe care il puteti admira mai jos, etalandu-si designul futurist.

Avem de-a face cu un terminal multimedia, dotat cu un display capacitiv touch de 3.5 inchi, cu rezolutie WVGA (800 x 480 pixeli), suport multi touch, conexiune WiFi si o interfata inovatoare marca OPPO. Conform site-ului chinezesc care descrie acest model original, configuratia terminalului aduce foarte mult cu cea a lui Sony Ericsson XPERIA X10, iar varianta de Android rulata de smartphone este una customizata.

Android OPPO

Handsetul va sosi pe piata (asiatica, cel mai probabil) in primul trimestru al anului 2010, asta daca nu va suferi vreo amanare din cauza incalcarii vreunui patent.

Android OPPO

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×