Microsoft lanseaza o aplicatie Bing pentru iPhone

1.316 ori
<b>Microsoft lanseaza o aplicatie Bing pentru iPhone</b>Microsoft tocmai a lansat o aplicatie Bing pentru iPhone, aprobata fara probleme de catre Apple si inclusa in App Store. Dupa cum probabil va asteptati, softul va fi folosit pentru cautari web si el este destul de impresionant, la prima vedere. &nbsp;...

Microsoft tocmai a lansat o aplicatie Bing pentru iPhone, aprobata fara probleme de catre Apple si inclusa in App Store. Dupa cum probabil va asteptati, softul va fi folosit pentru cautari web si el este destul de impresionant, la prima vedere.

Veti putea folosi metode de cautare vocala, cum ar fi dictarea numelui unui obiect cautat. Ecranul Home al aplicatiei include 6 butoane virtuale, care va duc la sectiunile "Images", "Movies", "Maps", "Businesses", "News" si "Directions". Animatiile, in special in cazul functiei Maps sunt impresionante.

Bing pentru iPhone

Aplicatia foloseste functia de geo-localizare pentru a indica locul pe harta in care se afla utilizatorul si oferind rezultate ale cautarii si in functie de acest factor. Spre exemplu, daca accesati optiunea "Businesses", veti ajunge apoi la o serie de categorii (restaurante, shopping etc). Daca alegeti "restaurante", va fi afisat un meniu variat cu astfel de locuri, cu accentul pe cele apropiate de locul in care va aflati.

Bing iPhone

Bing for iPhone este in mod clar un rival pentru excelenta aplicatie Google Mobile, dovedind inca o data ca razboiul de pe piata cautarii mobile continua.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×