Smartphone-ul OnePlus 5G în varianta prototip apare fotografiat în mâna CEO-ului; Amintește de Lumia 1020

982 ori
<b>Smartphone-ul OnePlus 5G în varianta prototip apare fotografiat în mâna CEO-ului; Amintește de Lumia 1020</b>O informație pe care am aflat-o de ceva timp este și aceea că OnePlus are în plan lansarea unui prim smartphone 5G din portofoliu undeva în prima parte a anului viitor, fiind vorba aparent despre un model diferit de OnePlus 7 ce

O informație pe care am aflat-o de ceva timp este și aceea că OnePlus are în plan lansarea unui prim smartphone 5G din portofoliu undeva în prima parte a anului viitor, fiind vorba aparent despre un model diferit de OnePlus 7 ce face parte dintr-o gamă nouă. 

OnePlus 5G

Astăzi telefonul în varianta prototip își face apariția într-o serie de fotografii surprinse într-o întâlnire restrânsă a oficialilor OnePlus, printre care și CEO-ul Pete Lau. Vedem telefonul atât în slide-ul de prezentare de pe televizor, dar și în mâna lui Pete Lau.

OnePLus 5G

Device-ul vine pe roșu și alb, iar cel mai interesant este spatele din sticlă acolo unde remarcăm un modul circular pentru camera foto, unul care ne duce clar cu gândul la cameraphone-ul Lumia 1020. Din păcate nu ne putem da seama despre ce setup foto este vorba aici, dar ținând cont de zona generoasă pe care o ocupă, ar putea fi ceva cu adevărat interesant.

De reținut faptul că acesta este prototipul inițial propus de către OnePlus și că design-ul s-ar putea schimba dacă nu primește aprobarea oficialilor. Probabil acesta a fost și scopul ședinței restrânse pe care o vedem surprinsă în imaginea de mai sus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×