OnePlus ar urma să fie prima companie ce lansează pe piață un smartphone cu procesor Snapdragon 855 și 5G; Iată când sosește

991 ori
<b>OnePlus ar urma să fie prima companie ce lansează pe piață un smartphone cu procesor Snapdragon 855 și 5G; Iată când sosește</b>În cadrul evenimentului organizat de către Qualcomm pe data de 4 decembrie, am avut parte și de un anunț special din partea lui Pete Lau, CEO-ul OnePlus. Acesta a urcat pe scena de la fața locului pentru a dezvălui o informație deosebită

Evenimentul marca Qualcomm de acum două zile ne-a adus și lansarea procesorului Snapdragon 855, soluție cu modem X50 la bord care aduce astfel suport pentru conectivitate 5G. Noul standard 5G a debutat deja comercial în Coreea de Sud pentru clienții din mediul enterprise, urmând ca în prima parte a anului viitor să vedem mai mulți operatori din jurul lumii lansând asemenea servicii pentru publicul larg.

OnePlus

Un detaliu foarte important pe care îl aflăm astăzi este acela că în cadrul conferinței Qualcomm de pe 4 decembrie, nimeni altul decât Pete Lau (CEO OnePlus) a urcat pe scena de la fața locului pentru a face un anunț interesant. Acesta a declarat că OnePlus va fi prima companie de pe piață ce va folosi noul procesor Snadragon 855.

Informația este inedită în situația în care OnePlus nu prea a avut parte de asemenea exclusivități până acum. Aflăm că lansarea dispozitivului cu suport 5G urmează a debuta la începutul anului viitor. Va fi lansat și pe plan european prin intermediul operatorului britanic EE și un detaliu important de menționat este că terminalul 5G nu va fi numit OnePlus 7.

Se vorbește despre un terminal dintr-o nouă gamă și unele zvonuri afirmă că prețul acestuia ar putea fi cu 200 sau chiar 300 euro mai mare comparativ cu actualul cost asociat unui flagship OnePlus. Așteptăm să vedem evenimentul OnePlus de pe 11 decembrie atunci când este programat debutul lui OnePlus 6T McLaren Edition, asta pentru că în pagina teaser ni s-a promis că vom vedea și primul tweet trimis prin 5G.

A fost o aluzie la faptul că telefonul McLaren va oferi suport 5G, dar acum situația pare a se schimba. Ne convingem cum stă treaba în mai puțin de o săptămână!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×