Smartphone-ul Sharp cu display edge-to-edge ce va debuta pe 17 iulie ni se prezintă într-o fotografie reală!

3.589 ori
<b>Smartphone-ul Sharp cu display edge-to-edge ce va debuta pe 17 iulie ni se prezintă într-o fotografie reală!</b>Pe data de 17 iulie avem în program un nou eveniment de urmărit, cel organizat de Sharp și unde vor debuta două noi smartphone-uri cu display edge-to-edge. Acestea ar fi numite FS8016, respectiv FS8010 și astăzi avem ocazia să privim o imagine

Acum aproximativ 2 săptămâni am aflat faptul că cei de la Sharp pregătesc lansarea a două smartphone-uri cu display edge-to-edge, modele cunoscute sub numele FS8016, respectiv FS8010. La acea vreme ne erau prezentate câteva randări și astăzi avem oportunitatea de a privi și o fotografie reală a unui telefon din lista de față, imagine ce dezvăluie un look similar cu un smartphone de curând lansat. 

După cum puteți vedea mai sus, se remarcă un design identic lui Essential Phone cu un display ce ocupă un procent uriaș din panoul frontal și care dispune de o cameră foto decupată în partea de sus a ecranului. Zvonurile indică faptul că cele două telefoane Sharp vor fi identice la nivel de design și dimensiuni, diferențele urmând a fi descoperite pe partea hardware.

Aflăm că telefoanele vor sosi într-o carcasă menită să reziste la impactul unei căzături de la o înălțime de 1.5 metri pe o suprafață dură, lucru ce trebuie cu siguranță testat. Vom mai primi display-uri de 5.5 inch cu rezoluție 2040 x 1080 pixeli, scanner de amprente pe spate, o cameră foto selfie de 8 megapixeli și un senzor principal de 12 megapixeli.

Ambele smartphone-uri vor rula Android 7.1.1 Nougat și știm că varianta high-end din acest duo va sosi cu procesor Snapdragon 660 și 6 GB RAM!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×