Huawei Mate 10 își prezintă display-ul de 5.9 inch într-o fotografie sosită via Evan Blass; ar putea oferi autentificare facială

1.557 ori
<b>Huawei Mate 10 își prezintă display-ul de 5.9 inch într-o fotografie sosită via Evan Blass; ar putea oferi autentificare facială</b>Din partea reputatului leaker Evan Blass sosește astăzi o fotografie cu smartphone-ul Huawei Mate 10, terminal pe care compania asiatică îl va prezenta oficial pe data de 16 octombrie în Germania. Se confirmă astfel zvonul referitor la faptul că

Cu pași destul de repezi ne apropiem și de lansarea phablet-ului Huawei Mate 10, acesta urmând a fi prezentat oficial într-un eveniment de presă pe data de 16 octombrie. Câteva randări au apărut pe ici pe colo, dar astăzi avem parte de un leak mai serios sub forma unei fotografii a telefonului ce ne este oferită de către nimeni altul decât @evleaks a.k.a Evan Blass.

Huawei MATE 10

Putem vedea doar panoul frontal ce ne dezvăluie că într-adevăr este vorba despre un display standard 16:9 aici - asta pentru că design-ul edge to edge și ecranul 18:9 sunt păstrate pentru varianta Pro a phablet-ului. Cu toate acestea, remarcăm că muchiile din jurul ecranului sunt foarte înguste și la fel și bărbia de jos unde avem scanner-ul de amprente ce va facilita plata prin soluția Huawei Pay.

Huawei Mate 10

Un detaliu și mai interesant îl observăm în partea din stânga sus dacă vom da zoom, zonă în care se văd 6 astfel de elemente circulare care ar putea ascunde și senzori dedicați unei tehnologii de autentificare facială. Există mari șanse să se întâmple astfel, mai ales dacă ținem cont de teaser-ul recent pe care Huawei l-a dezvăluit și în care critica soluția Face ID ce a dat chix fix pe scena unde iPhone X era prezentat oficial.

Vă reamintim că acest phablet este așteptat cu display Full HD de 5.9 inch, cu 4 sau 6 GB RAM, cu o cameră duală Leica în spate și cu procesorul octa-core Kirin 970 la bord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×