Smartphone-ul Verizon Wireless XV6900 anuntat oficial

1.441 ori
<b>Smartphone-ul Verizon Wireless XV6900 anuntat oficial</b>Verizon Wireless a anuntat astazi XV6900, un telefon versatil, dotat cu touchscreen si optimizat pentru navigarea cu ajutorul unei singure miscari a degetului utilizatorului. XV 6900 profita din plin de capacitatatea si functionalitatea lui Windows Mobile...

Verizon Wireless a anuntat astazi XV6900, un telefon versatil, dotat cu touchscreen si optimizat pentru navigarea cu ajutorul unei singure miscari a degetului utilizatorului.

XV 6900 profita din plin de capacitatatea si functionalitatea lui Windows Mobile 6 Professional, oferind utilizatorului acces la Outlook Mobile, Office Mobile, dar si sansa de a rula aplicatii third party. Posesorii noului smartphone vor putea sa navigheze pe Internet cu ajutorul lui Internet Explorer Mobile, dar si sa trimita si primeasca emailuri sau sa chatuiasca pe AIM, MSN sau Yahoo! Messenger. Prin intermediul lui XV6900 puteti vizualiza si edita fisiere Microsoft Word si Excel, dar si Microsoft PowerPoint, iar printre aplicatiile cu care soseste telefonul se numara si Adobe Reader LE PDF Viewer.

La capitolul hardware noul handset sta la fel de bine ca si la cel software, incluzand o camera de 2.0 megapixeli cu suport pentru captura video si display touchscreen TFT LCD cu diagonala de 2.8 inch si iluminare LED. Lista de specificatii a noului smartphone Verizon include si speakerphone, Bluetooth 2.0, slot pentru carduri microSD de pana la 8GB, 256MB ROM si 128MB RAM. XV6900 va fi disponibil din aprilie la pretul de 349.99 dolari plus un abonament pe 2 ani.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×