Smartphone-ul Vernee Apollo Lite va sosi cu senzor foto Samsung S5K3P3 de 16 megapixeli

1.233 ori
<b>Smartphone-ul Vernee Apollo Lite va sosi cu senzor foto Samsung S5K3P3 de 16 megapixeli</b>După anunțul lui Vernee Apollo, unul dintre primele smartphone-uri de pe piață cu 6 GB memorie RAM la bord, compania producătoare a dezvăluit și existența unei versiuni Lite. Pe numele său, Vernee Apollo Lite - acest terminal urmează a debuta oficial pe

La scurt timp după lansarea lui Vernee Apollo (smartphone cu 6 GB memorie RAM), aflam că producătorul chinez ne pregătește și debutul unei versiuni Lite, una care va fi la fel de interesantă din punct de vedere hardware, în ciuda denumirii purtate. Astăzi, Vernee vine și cu o listă de specificații pentru acest model.

Componenta aflată în prim-plan aici pare a fi camera foto, Vernee optând pentru un senzor Samsung S5K3P3. În cazul în care numele nu vă sună cunscut, aflați că acest modul este primul de pe piață destinat terminalelor mobile, ce are mărimea pixelilor de 1 micron. Primim suport pentru captura video la rezoluție 4K Ultra HD și un sistem de stabilizare optică.

Restul specificațiilor sunt reprezentate de către display-ul Full HD de 5.5 inch, de procesorul MediaTek Helio X20, și de chip-ul de 4 GB RAM. Avem 32 GB memorie internă, un senzor selfie de 5 megapixeli, suport dual-SIM și un port USB Type-C. Ca sistem de operare ni se oferă aici Android 6.0 Marshmallow.

Din câte ne dezvăluie Vernee, lansarea comercială a acestui smartphone va avea loc în luna iunie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×