Snapdragon 735 - primul procesor mid-range dezvoltat pe arhitectură de 7nm are dezvăluite noi detalii online

1.850 ori
<b>Snapdragon 735 - primul procesor mid-range dezvoltat pe arhitectură de 7nm are dezvăluite noi detalii online</b>Încă din luna aprilie a acestui an știm că americanii de la Qualcomm ne pregătesc un procesor mid-range foarte puternic și anume Snapdragon 735, cipset dezvoltat pe arhitectură de 7nm care mai nou este așteptat pe

Încă din luna aprilie a acestui an știm că americanii de la Qualcomm ne pregătesc un procesor mid-range foarte puternic și anume Snapdragon 735, cipset dezvoltat pe arhitectură de 7nm care mai nou este așteptat pe Nokia 8.2 5G. Acesta va fi telefonul ce va inaugura soluția CPU dacă e să dăm crezare zvonurilor, iar astăzi avem ocazia să aflăm câteva detalii noi. 

Descoperim pe această cale că procesorul cel nou este cunoscut la nivel intern drept Qualcomm SM7250 și că este o soluție octa-core cu următoarea componență: 1x nucleu Cortex A76 de 2.36 GHz + 1x nucleu Cortex-A76 de 2.32 GHz + 6x nuclee Cortex A55 tactate la o frecvență de 1.73 GHz. 

Primim și un GPU Adreno 620 la pachet, care teoretic ar trebui să reprezintă un upgrade pentru Adreno 618 de pe SD730. Se vehiculează faptul că acest procesor va oferi suport și pentru modem-uri 5G, dar rămâne de văzut dacă zvonul se adeverește. O lansare ar fi așteptată în luna decembrie atunci când Qualcomm are programat un eveniment de presă. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×