Sony a creat o pereche de căşti care nu ating urechile, ci se poarta pe gât: Sony Concept N

1.790 ori
<b>Sony a creat o pereche de căşti care nu ating urechile, ci se poarta pe gât: Sony Concept N</b>Sony are o divizie de cercetare şi dezvoltare formată de cur&acirc;nd şi numită Future Lab, iar &icirc;n cadrul showului SXSW aceasta a adus pe scenă un prototip interesant. E vorba de o pereche de căşti care se poartă &icirc;n jurul g&acirc;tului...

Sony are o divizie de cercetare şi dezvoltare formată de curând şi numită Future Lab, iar în cadrul showului SXSW aceasta a adus pe scenă un prototip interesant. E vorba de o pereche de căşti care se poartă în jurul gâtului şi transmite sunetul spre urechi fără contact direct.

Sunetul e direcţionat în sus şi doar utilizatorul îl va putea auzi. Perechea de căşti poartă numele de Concept N şi e pe bază de conectivitate Bluetooth. Ea integrează o serie de difuzoare multi direcţionale, lăsând în acelaşi timp urechile libere. O bună parte din istoria Sony, compania japoneză a fost un reper în segmentul audio, prin produse că Walkman şi căşti din ce în ce mai evoluate.

Concept N are un sistem ce implică ascultarea muzicii sau podcasturilor fără a pierde zgomotul de fundal, ceea ce e important când sunteţi pe role sau bicicletă, pentru a nu va accidenta. Există şi alternativa unor căşti standard, mai mici şi cu formă de "V" care se conectează la headsetul principal. N vine cu comenzi vocale, o cameră şi răspunde la apelativul "Arc".

Practic, primim un fel de Google Glass lite înfăşurat în jurul gâtului. Deocamdată totul e în faza de prototip deci mai avem de aşteptat până la finalizarea sa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×