Facebook Messenger în varianta beta pentru Windows 10 primeşte un preview (Video)

1.291 ori
<b>Facebook Messenger în varianta beta pentru Windows 10 primeşte un preview (Video)</b>Ultima mare aplicaţie care a sosit sub formă de preview pe Windows 10 a fost Instagram, iar acum e r&acirc;ndul lui Facebook Messenger. Aplicaţia de chat e prezentată &icirc;n clipul de mai jos şi se mişca destul de bine, pentru un soft nefinalizat....

Ultima mare aplicaţie care a sosit sub formă de preview pe Windows 10 a fost Instagram, iar acum e rândul lui Facebook Messenger. Aplicaţia de chat e prezentată în clipul de mai jos şi se mişca destul de bine, pentru un soft nefinalizat.

În mare e versiunea care e accesibilă şi via Messenger.com, după cum constata şi cei care vorbesc în clip. Facebook Messenger pentru Windows 10 e în faza beta şi e disponibil doar pentru tabletele şi PC-urile cu Win 10 în varianta x86. În această variantă se pot trimite fotografii, GIF-uri şi alte fişiere, se pot primi notificări, vedea mesajele în aşteptare printr-un live tile şi utiliza stickere.

Există şi funcţionalitate de grupuri, forward de mesaje sau fotografii pentru cei care nu se aflau în discuţie şi o funcţie de căutare pentru grupuri şi persoane. FB Mess beta e deocamdată localizat în engleză, spaniolă şi italiană, iar această variantă e total diferită de ce primeam pe Windows Phone 8. Cumva parcă se simte că aplicaţia e menită pentru terminale portabile mai degrabă decât pentru PC.

Softul se gaseste aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×