Facebook Messenger în varianta beta pentru Windows 10 primeşte un preview (Video)

1.242 ori
<b>Facebook Messenger în varianta beta pentru Windows 10 primeşte un preview (Video)</b>Ultima mare aplicaţie care a sosit sub formă de preview pe Windows 10 a fost Instagram, iar acum e r&acirc;ndul lui Facebook Messenger. Aplicaţia de chat e prezentată &icirc;n clipul de mai jos şi se mişca destul de bine, pentru un soft nefinalizat....

Ultima mare aplicaţie care a sosit sub formă de preview pe Windows 10 a fost Instagram, iar acum e rândul lui Facebook Messenger. Aplicaţia de chat e prezentată în clipul de mai jos şi se mişca destul de bine, pentru un soft nefinalizat.

În mare e versiunea care e accesibilă şi via Messenger.com, după cum constata şi cei care vorbesc în clip. Facebook Messenger pentru Windows 10 e în faza beta şi e disponibil doar pentru tabletele şi PC-urile cu Win 10 în varianta x86. În această variantă se pot trimite fotografii, GIF-uri şi alte fişiere, se pot primi notificări, vedea mesajele în aşteptare printr-un live tile şi utiliza stickere.

Există şi funcţionalitate de grupuri, forward de mesaje sau fotografii pentru cei care nu se aflau în discuţie şi o funcţie de căutare pentru grupuri şi persoane. FB Mess beta e deocamdată localizat în engleză, spaniolă şi italiană, iar această variantă e total diferită de ce primeam pe Windows Phone 8. Cumva parcă se simte că aplicaţia e menită pentru terminale portabile mai degrabă decât pentru PC.

Softul se gaseste aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×