Sony aderă la trendul decupajului selfie în ecran; Xperia 6 ar putea arăta astfel!

4.467 ori
<b>Sony aderă la trendul decupajului selfie în ecran; Xperia 6 ar putea arăta astfel!</b>Pe final de an descoperim și câteva detalii despre viitorul flagship de la Sony, terminal ce s-ar putea intitulat Xperia 6 și care ar face trecerea la un ecran cu decupaj bulină pentru camera selfie. Acest design tocmai ce a

Pe final de an descoperim și câteva detalii despre viitorul flagship de la Sony, terminal ce s-ar putea intitulat Xperia 6 și care ar face trecerea la un ecran cu decupaj bulină pentru camera selfie. Acest design tocmai ce a fost aprobat de către WIPO și vedem cum ar putea arăta smartphone-ul în cauză pe seama unor schițe și randări.

Brevet SOny

Schița de mai sus cea care a fost inclusă în brevet ne prezintă un telefon cu muchii foarte înguste pe 3 laturi și o mică bărbie în zona inferioară sub ecran. Ce ne atrage atenția totuși este faptul că datele despre baterie, oră și semnal sunt acum afișate atât în colțul din dreapta, cât și în cel din stânga - abordare ce ar putea sugera prezența unui ecran cu decupaj bulină central-sus pentru camera selfie. 

Brevet Sony

Pe seama acestui brevet a fost creată și randarea de mai sus de către publicația Letsgodigital.org ce ne oferă posibilitatea de a vedea mai clar despre ce este vorba. În cazul în care avem aici de-a face cu viitorul flagship, atunci pe lista sa de dotări se va afla procesorul Snapdragon 865, 12 GB RAM, suport 5G și un ecran cu rezoluție QHD+. Aspectul 21:9 pare a se păstra. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×