Huawei MatePad Pro, tableta cu decupaj selfie în ecran apare din nou! Vedem o fotografie și noi teasere

1.935 ori
<b>Huawei MatePad Pro, tableta cu decupaj selfie în ecran apare din nou! Vedem o fotografie și noi teasere</b>Începutul acestei săptămâni ne va aduce și noutăți în zona de tablete, acolo unde este așteptat debutul modelului Huawei MediaPad Pro - prima tabletă de pe piață ce adoptă un decupaj bulină în ecran pentru camera selfie

Începutul acestei săptămâni ne va aduce și noutăți în zona de tablete, acolo unde este așteptat debutul modelului Huawei MatePad Pro - prima tabletă de pe piață ce adoptă un decupaj bulină în ecran pentru camera selfie. Am avut deja câteva scăpări asociate acestui dispozitiv, iar astăzi avem ocazia să privim asupra unor noi randări, teasere, ba chiar și asupra unei fotografii reale. 

Huawei MediaPad Pro

Avem în primul rând fotografia de mai sus ce ne prezintă zona frontală a tabletei pe care este aplicat un sticker ce conține principalele dotări hardware. Aflăm astfel că primim un ecran QHD de 10.8 inch, 4 difuzoare stereo, suport pentru stylus-ul Huawei M-Pencil, dar și puternicul procesor octa-core Kirin 990, același întâlnit și pe Huawei Mate 30 Pro.

Huawei MatePad Pro

Ni se promite încărcare rapidă, dar și suport pentru tehnologia de mirroring a ecranului de pe telefon direct pe tabletă. MatePad Pro ar include și tehnologia de alimentare wireless inversă, astfel că vom putea încărca telefonul plasându-l pe spatele tabletei. Avem și o fotografie ce prezintă cutia acestui dispozitiv și pe care apare menționat procesorul Kirin 990, dar și acustica Harman/Kardon ce va fi oferită aici.

Huawei MatePad Pro

Nu în ultimul rând avem și o randare a tabletei ce ne dezvăluie design-ul adoptat în spate, imaginea cu pricina fiind setată drept cover pentru articolul de față. La prima vedere acest panou pare a adopta o textură specială punctată ce ne duce cu gândul la un policarbonat. Ne vom conginge despre ce material este vorba odată cu lansarea tabletei, debutul fiind vehiculat să aibă loc astăzi sau mâine. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×