Sony China anunță Xperia Z1 "Ediția Colorată"

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.217 ori
<b>Sony China anunță Xperia Z1 "Ediția Colorată"</b>După lansarea lui Sony Xperia Z1 Compact, iată că un nou terminal din gama Xperia își face apariția în China. Este vorba despre Xperia Z1 Colorful Edition, smartphone ce este mai degrabă un Z1 Compact cu un alt nume. &nbsp; Xperia Z1 Colorful...

După lansarea lui Sony Xperia Z1 Compact, iată că un nou terminal din gama Xperia își face apariția în China. Este vorba despre Xperia Z1 Colorful Edition, smartphone ce este mai degrabă un Z1 Compact cu un alt nume.

Xperia Z1 Colorful Edition dispune de un display de 4.3 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 800 și o cameră foto de 20.7 megapixeli. Marea lipsă pe care acesta o are în comparație cu Z1 Compact este conectivitatea 4G-LTE.

Xperia Z1 Colorful Edition

Sony Xperia Z1 Colorful Edition va sosi în 4 variante de culoare: alb, negru, roz sau galben, și va fi disponibil doar pe piața din China. Pentru moment nu există detalii despre disponibilitate sau preț.

Xperia Z1 Colorful Edition

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×