Sony Xperia Z5, design compact şi elegant, dar tăios

663 ori
<b>Sony Xperia Z5, design compact şi elegant, dar tăios</b>Sony Xperia Z5 este telefon este compact şi elegant şi păstrează acea alură de lingou de aur a lui Xperia Z5 Premium. Handsetul vine pe negru, auriu, verde sau alb şi măsoară 7.3 mm în grosime şi cântăreşte 154 de grame. El este cu 0.5 mm mai..

Sony Xperia Z5 este telefon este compact şi elegant şi păstrează acea alură de lingou de aur a lui Xperia Z5 Premium. Handsetul vine pe negru, auriu, verde sau alb şi măsoară 7.3 mm în grosime şi cântăreşte 154 de grame. El este cu 0.5 mm mai subţire decât Xperia Z5 Premium şi cu 26 de grame mai uşor. Avem de-a face cu obişnuitul format dreptunghiular, consacrat de seria Xperia Z, cu colţuri şi muchii uşor rotunjite.

Din păcate aceleaşi muchii sunt uşor ridicate peste ecran şi peste panoul din spate, acea înălţime a lor fiind pentru protecţia în cazul unei scăpări. Totuşi porţiunea din muchie ce rămâne în afară e tăioasă pentru mâna utilizatorului. Utilizarea cu o singură mână nu e uşoară aici, iar rama metalică ar fi acoperită cu un strat din policarbonat.

Muchiile ecranului sunt mari, iar în spate găsim un panou din sticlă mată. Ideea de a plasa butoanele de volum mai jos nu funcţionează pe acest format, ele nefiind deloc comode. Din păcate şi butonul Power e prea adânc şi greu de găsit şi apăsat, deci nici el nu e comod. Xperia Z5 e rezistent la apă şi praf, în standardele IP65 şi IP68, deşi Sony nu recomandă să sărim cu acest model în piscină.

Per total un design nu foarte inspirat.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×