Sony Ericsson K850i Cybershot, W999i, Shinobu Walkman si M610 Lizy vin pe 14 iunie

12.598 ori
<b>Sony Ericsson K850i Cybershot, W999i, Shinobu Walkman si M610 Lizy vin pe 14 iunie</b>Conform site-ului suedez MKF, Sony Ericsson isi planuieste urmatoarea lansare de proportii pentru data de 14 iunie, in cadrul conferintei de la Berlin. Compania promite ca va prezenta "ultimele noutati din domeniul terminalelor cu functii muzicale si foto...

Conform site-ului suedez MKF, Sony Ericsson isi planuieste urmatoarea lansare de proportii pentru data de 14 iunie, in cadrul conferintei de la Berlin.

Compania promite ca va prezenta "ultimele noutati din domeniul terminalelor cu functii muzicale si foto avansate". Sa speculam un pic in legatura cu aceasta afirmatie analizand zvonurile si datele despre cele mai noi terminale Sony Ericsson pe care le cunoastem. Cel mai avansat la capitolul fotografii si imagini este fara indoiala terminalul dotat cu o camera de 5 megapixeli, Sony Ericsson K850i Cybershot.

Cand vine vorba despre functii muzicale, nici un alt telefon nu se poate compara cu modelele seriei Walkman si avem informatii despre cateva slidere din aceasta serie, care vor fi lansate in luna iunie a acestui an. Primul este Sony Ericsson W999i, care a aparut prima oara pe net in aprilie si a putut fi vazut si pe site-ul oficial 3GSM Association in urma cu o saptamana:

Sony Ericsson W999i

Tot din seria Walkman, ne intalnim cu sliderul Shinobu, probabil cel mai promitator model, dintre cele prezentate pana acum:

Sony Ericsson Shinobu Walkman

Evident, nu putem uita de mult-asteptatul Sony Ericsson M610, numit si Lizy, un telefon 3G, care tocmai a fost aprobat de FCC. Nu garantam ca toate aceste terminale vor fi anuntate oficiale pe data de 14 iunie, dar telefoanele se lasa destul de mult asteptate si am dori sa le vedem puse in vanzare cat mai curand.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×