Telefonul concept Porsche Phone P9521, doar un vis

4.230 ori
<b>Telefonul concept Porsche Phone P9521, doar un vis</b>Cei de la Porsche probabil s-au plictisit sa lansese masini sport, intrand pe piata telefoanelor mobile, sau cel putin asa pare, cand privim conceptul din imaginea urmatoare: P9521 este un terminal de tip clamshell, opera a celor de la Porsche (in caz ca...

Cei de la Porsche probabil s-au plictisit sa lansese masini sport, intrand pe piata telefoanelor mobile, sau cel putin asa pare, cand privim conceptul din imaginea urmatoare:

P9521 este un terminal de tip clamshell, opera a celor de la Porsche (in caz ca exista o sectiune in cadrul companiei care se ocupa cu designul telefoanelor mobile). Avem de-a face cu un prototip, care, daca va deveni realitate, va fi disponibil la un pret exclusivist, eventual pentru segmentul de public care are deja 2-3  modele de Porsche (masina). Astfel de clienti ar cumpara telefonul mai mult pentru nume, decat pentru dotarile sale si nu suntem cinici, ci doar spunem pe nume unui trend frecvent intalnit in cadrul industriei mobile.

Totusi, suntem 99% siguri ca P9521 se va alatura lui Aston Martin Nokia, pe lista telefoanelor mobile ce poarta brandul unui producator celebru de automobile... dar nu vor fi niciodata puse in vanzare. Speram sa vedem intr-o buna zi si un concept Nokia Logan, versiune localizata a unui terminal produs pe teritoriul tarii noastre, eventual la noua fabrica Nokia de la Cluj. Pana atunci ne multumim cu modelele branduite Ferrari si McLaren, deoarece acestea au fost singurele transformate intr-un produs real, in colaborare cu cei de la Motorola respectiv Sharp.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×