Sony Ericsson Rachael, un telefon Android 2.0 cu procesor de 1 GHz

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.366 ori
<b>Sony Ericsson Rachael, un telefon Android 2.0 cu procesor de 1 GHz</b>Dupa ce am vazut handsetul Sony Ericsson Kiki, scapat de catre cei de la Mobile.nu, iata ca acelasi site vine cu informatii despre SE Rachael, un smartphone mai mult decat promitator, dotat cu acelasi procesor ca si Toshiba TG01. Sony Ericsson Rachael...

Dupa ce am vazut handsetul Sony Ericsson Kiki, scapat de catre cei de la Mobile.nu, iata ca acelasi site vine cu informatii despre SE Rachael, un smartphone mai mult decat promitator, dotat cu acelasi procesor ca si Toshiba TG01.

Sony Ericsson Rachael este un handset Android 2.0, care incorporeaza un procesor Qualcomm Snapdragon de 1 GHz, o camera de 8.1 megapixeli, versiunea 2.0 a OS-ului Android (Donut) si un jack audio de 3.5 mm. Retineti faptul ca terminalul din imagine (in mod bizar cu branding XPERIA) este doar felul in care isi imagineaza un designer lookul lui Rachael si nu o imagine oficiala.

Sony Ericsson Rachel

Ne asteptam ca acest handset sa vina cu o capacitate de stocare impresionanta, slot pentru carduri microSD, Bluetooth, o interfata aratoasa si toate dotarile care il vor face sa rivalizeze cu Toshiba TG01, cu care imparte CPU-ul.

[Via: Gsmdome.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×