Sony Ericsson Kiki: nume bizar, design interesant, specificatii low end

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.893 ori
<b>Sony Ericsson Kiki: nume bizar, design interesant, specificatii low end</b>Cei de la mobil.nu au reusit sa afle informatii despre super telefonul Sony Ericsson Rachael, un terminal cu procesor de 1 GHz la bord si camera de 8.1 megapixeli dar si despre un low end cu design interesant, SE Kiki. Trecand peste numele haios,...

Cei de la mobil.nu au reusit sa afle informatii despre super telefonul Sony Ericsson Rachael, un terminal cu procesor de 1 GHz la bord si camera de 8.1 megapixeli dar si despre un low end cu design interesant, SE Kiki.

Trecand peste numele haios, descoperim un handset cu functii de baza, dotat cu display fabricat din sticla, pe care este proiectata imaginea aferenta ecranului.  Nici urma de taste fizice si ne intrebam cum va fi controlat acest telefon. Iconurile de pe ecranul lui Kiki arata faptul ca avem de-a face cu un low end, fara prea multe functii.

Sony Ericsson Kiki

Designul lui SE Kiki este destul de atractiv, iar pentru un pret adecvat, acest handset ar putea deveni un hit. Retineti faptul ca acesta este doar ideea unui designer in legatura cu viitorul telefon si nu o imagine autentica si confirmata.

[Via: Concept-phone.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×