Sony Ericsson T610 beneficiaza de o "operatie estetica" in stil 2008

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.324 ori
<b>Sony Ericsson T610 beneficiaza de o "operatie estetica" in stil 2008</b>T610 a fost unul dintre primele hituri ale celor de la Sony Ericsson, iar fanii sau pot recunoaste ca acest handset a reprezentat inceputul unei perioade glorioase pentru producatorul de telefoane mobile. La 5 ani dupa lansarea sa, se pare ca Sony...

T610 a fost unul dintre primele hituri ale celor de la Sony Ericsson, iar fanii sau pot recunoaste ca acest handset a reprezentat inceputul unei perioade glorioase pentru producatorul de telefoane mobile. La 5 ani dupa lansarea sa, se pare ca Sony Ericsson este gata de un "remake" al handsetului.

Nu cunoastem numele acestui produs, dar numele sau de cod este Remi. Noul T610 este un telefon in stil candy bar slim, ce foloseste platforma hardware W890. Asta inseamna ca handsetul are o grosime de aproximativ 10 mm si va avea o lungime de 10.5 cm si o latime de 4.7 cm. Retineti faptul ca aceste presupuneri se bazeaza pe dimensiunile lui W890.

In ce priveste lista de specificatii, acest nou terminal va rula platforma software A2, ca si W890 si multe alte telefoane. Remi va oferi suport pentru conectivitate HSDPA, iar camera sa va avea o rezolutie de 3.2 megapixeli si din pacate doar focus fix. Per total am putea spune ca varianta refacuta a lui T610 este un W890 cu usoare modificari, iar lista sa de specificatii se aseamana cu a acestuia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×