Samsung i900 Omnia versus Apple iPhone

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 3.953 ori
<b>Samsung i900 Omnia versus Apple iPhone</b>Samsung a produs telefonul i900 Omnia gandindu-se la iPhone si la rivalul sau ideal. Felul in care arata si este utilizat acest handset duce cu gandul la telefonul Apple, sau cel putin asa pare, la prima vedere. Iata o serie de imagini, prin intermediul...

Samsung a produs telefonul i900 Omnia gandindu-se la iPhone si la rivalul sau ideal. Felul in care arata si este utilizat acest handset duce cu gandul la telefonul Apple, sau cel putin asa pare, la prima vedere. Iata o serie de imagini, prin intermediul carora sunt comparate cele 2 telefoane.

Observati din imaginea de mai sus ca in ce priveste lungimea si latimea handseturile arata aproximativ la fel. Aruncand o privire pe lista de specificatii descoperim un atuu al acestui Samsung, camera sa de 5 megapixeli, dar nici interfata TouchWiz nu este de lepadat, ea fiind cel putin la fel de user friendly ca si cea de pe iPhone.

Samsung Omnia versus iPhone

In imaginea imediat mai sus observam ca Apple iPhone este aproape de 2 ori mai subtire decat i900 Omnia, dar specificatiile celui din urma handset ii justifica grosimea. In plus aflam si ca acest model Samsung soseste cu certificare DivX, un procesor Marvell 624 MHz si un display touchscreen WQVGA de 240 x 400 pixeli.

Samsung Omnia versus iPhone

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×