Sony Ericsson W707 Alicia, telefonul anulat isi face aparitia

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.783 ori
<b>Sony Ericsson W707 Alicia, telefonul anulat isi face aparitia</b>Un blog polonez a reusit sa puna mana pe o serie de poze in premiera cu un telefon pe care-l stiam anulat de catre Sony Ericsson, modelul Alicia, sau mai bine zis W707. Acesta este similar cu W980 ca functii, dar in ce priveste designul, lucrurile stau...

Un blog polonez a reusit sa puna mana pe o serie de poze in premiera cu un telefon pe care-l stiam anulat de catre Sony Ericsson, modelul Alicia, sau mai bine zis W707.

Acesta este similar cu W980 ca functii, dar in ce priveste designul, lucrurile stau total diferit. In partea frontala, Sony Ericsson W707 prezinta 2 display-uri externe, unul "ascuns" in partea superioara, iar celalalt isi face aparitia peste mecanismul circular de control al functiilor muzicale. In plus, prin intermediul unui soft specializat, veti putea afla oricand starea vremii, prin intermediul unui afisaj frontal al telefonului.

Sony Ericsson Alicia

Daca acest telefon a revenit in atentia presei, oare o va face si Paris, sau mai bine zis Sony Ericsson P5, o alta initiativa anulata de producator? In aceasta perioada de probleme financiare pentru Sony Ericsson nu este momentul ca acestia sa invie proiecte vechi, ci sa cucereasca publicul prin handseturi ca XPERIA X1 sau un hit nou full touchscreen.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×