Helio Ocean 2 soseste de abia in 2009

Autor:  | Publicat în:  Helio 1.001 ori
<b>Helio Ocean 2 soseste de abia in 2009</b>Helio lucreaza inca la un succesor al popularului sau dual slider Ocean de ceva timp, dar o afirmatie a unui purtator de cuvant Virgin, Jane Wallace ne duce cu gandul la o lansare in anul 2009 a handsetului. Jane Wallace a afirmat in cadrul CTIA ca noul...

Helio lucreaza inca la un succesor al popularului sau dual slider Ocean de ceva timp, dar o afirmatie a unui purtator de cuvant Virgin, Jane Wallace ne duce cu gandul la o lansare in anul 2009 a handsetului.

Jane Wallace a afirmat in cadrul CTIA ca noul Helio Ocean nu va fi disponibil in acest an, dar, din fericire cunoastem si cateva din specificatiile telefonului. Retineti faptul ca acestea sunt doar zvonuri, fie ca vorbim de camera de 3 megapixeli, suportul pentru inregistrare video la 30 fps, 1 GB spatiu de stocare si slot pentru carduri microSDHC.

In plus, Ocean 2 va sosi cu un pad directional touch-sensitive, suport Flash si sincronizare cu PC-ul. Primul Helio Ocean arata foarte bine si ramane de vazut daca urmasul sau se va ridica la inaltimea originalului, comercializat prin intermediul Virgin Mobile. Se va putea oare compara acest handset cu LG Chocolate 3? Ce credeti?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×