Sony Ericsson Xperia Pro amânat pentru luna iulie

1.119 ori
<b>Sony Ericsson Xperia Pro amânat pentru luna iulie</b>Dacă întreaga serie de noi terminale Xperia a fost pusă în pericol de cutremurul din Japonia, ei bine iată că rezultatul dezastrului este deocamdată doar o serie de amânări. în vreme ce Xperia Play a fost lansat conform programului, dar stocul...

Dacă întreaga serie de noi terminale Xperia a fost pusă în pericol de cutremurul din Japonia, ei bine iată că rezultatul dezastrului este deocamdată doar o serie de amânări. în vreme ce Xperia Play a fost lansat conform programului, dar stocul sau încă suferă de pe urma problemelor de producție, Xperia Pro a fost amânat pentru finalul lunii iulie.

Prezentat la Mobile World Congress 2011 împreună cu Xperia Play și Xperia Neo, acest model ar fi trebuit să sosească pe piață în această lună. Precomenzile pentru acest model au debutat în Marea Britanie la începutul acestei luni, iar estimările specialiștilor afirma că primele handseturi vor ajunge la posesorii lor în iulie.

în UK telefonul costă în jur de 575 de dolari și ne pune la dispoziție un design similar cu al lui Xperia Play, cu excepția că partea glisantă include acum o tastatură QWERTY cu 4 rânduri și nu controale de gaming. Dotările smartphone-ului Android mai includ un procesor Snapdragon și un display bazat pe tehnologie Bravia, cu diagonală de 3.7 inchi și rezoluție de 854 x 480 pixeli.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×