Cel mai ieftin smartphone Android? Huawei Optimus Stockholm costă 99 de euro, gata de lansare prin Orange!

11.064 ori
<b>Cel mai ieftin smartphone Android? Huawei Optimus Stockholm costă 99 de euro, gata de lansare prin Orange!</b>Unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri Android ale momentului este produs de către compania Huawei și este cunoscut drept Ideos X1. Aflați că terminalul a fost rebranduit pentru operatorul portughez Optimus, care vinde telefonul sub numele de...

Unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri Android ale momentului este produs de către compania Huawei și este cunoscut drept Ideos X1. Aflați că terminalul a fost rebranduit pentru operatorul portughez Optimus, care vinde telefonul sub numele de Optimus Stockholm la prețul de 99 de euro.

Se pare că acest model urmează să sosească în toată Europa prin operatorul Orange, care îl va vinde cu brandingul Orange Stockholm, deci nu ne-ar surprinde să îl vedem și în România sub acest nume. Specificațiile smartphone-ului sunt modeste și includ un procesor QUalcomm MSM7225 de 528 MHz, 256 MB RAM, 512 MB ROM și un slot pentru carduri microSD.

Display-ul lui Stockholm este un touchscreen 2.8 inchi, cu rezoluție de 240 x 320 pixeli, iar noul model Huawei vine cu o cameră de 3.2 megapixeli și opțiuni complete de conectivitate. Interesant e faptul că terminalul cântărește doar 90 de grame, fiind astfel foarte atractiv pentru cei care nu doresc un telefon prea greu.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×