Sony, Hitachi, Toshiba și Panasonic pun bazele unei noi companii numite JOLED

1.100 ori
<b>Sony, Hitachi, Toshiba și Panasonic pun bazele unei noi companii numite JOLED</b>După ce spre sfârșitul anului 2011, Sony, Hitachi și Toshiba înființau compania Japan Display (JDI), iată că acum, împreună cu Panasonic, există planuri pentru o nouă companie ce va activa tot în domeniul display-uri. Aflăm că aceasta din...

După ce spre sfârșitul anului 2011, Sony, Hitachi și Toshiba înființau compania Japan Display (JDI), iată că acum, împreună cu Panasonic, există planuri pentru o nouă companie ce va activa tot în domeniul display-uri. Aflăm că aceasta din urmă se va numi JOLED.

Aruncând o privire asupra denumirii acestei noi companii, ne putem da seama imediat despre care va fi principalul său obiect de activitate, și anume cercetarea și dezvoltarea de panouri OLED. Din câte știm, acest tip de panou reușește să ofere atât niveluri de negru mai profunde, cât și o greutate, respectiv grosime mai redusă în comparație cu panourile LCD.

De asemenea, aflăm și faptul că pe lângă cercetarea și dezvoltarea de panouri OLED pentru laptop-uri, smartphone-uri, tablete sau televizoare, JOLED va încerca să prevină scurgerea de tehnologie dezvoltată până în prezent. Totodată, ne putem aștepta ca în viitor pe piață să își facă apariția produse cu panouri OLED mult mai accesibile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×