O femeie este ucisă de un incendiu, după ce se Întoarce În casa În flăcări după smartphone...

834 ori
<b>O femeie este ucisă de un incendiu, după ce se Întoarce În casa În flăcări după smartphone...</b>E una ca un telefon să funcționeze prost din cauza unui accesoriu și să te electrocuteze sau ardă și alta să te expui pericolelor de dragul smartphone-ului tău. O femeie din Illinois, SUA și-a pierdut viața încercând să își salveze...

E una ca un telefon să funcționeze prost din cauza unui accesoriu și să te electrocuteze sau ardă și alta să te expui pericolelor de dragul smartphone-ului tău. O femeie din Illinois, SUA și-a pierdut viața încercând să își salveze telefonul mobil dintr-un incendiu.

Wendy Rybolt tocmai ieșise din casă în flăcări cu fiica sa, dar s-a întors după telefon în aceeași casă. Poliția a încercat să o salveze pe Wendy, dar flăcările au fost prea puternice și nici pompierii nu au avut ce face, deoarece fumul o năpădise deja pe nefericită. E deja cunoscut îndemnul pompierilor că niciodată să nu stați să luați obiecte din casă atunci când aceasta a luat foc.

în ziua de azi smartphone-ul poate reprezenta totul pentru o persoană, cu scoruri astronomice la Candy Crush, toate parolele, PIN-urile și codurile asociate vieții voastre de zi cu zi, o agendă de mii de numere cu toate persoanele pe care le cunoașteți și poze cu cei dragi din ultimii 4-5 ani, nesalvate în altă parte. Odată pierdute toate acestea mulți intra în depresie și ar face orice să le salveze... chiar și riscându-și viața. A meritat oare?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×