Sony ne Învață alfabetul: astăzi Xperia P, branding oficial pentru modelul Nypon

1.429 ori
<b>Sony ne Învață alfabetul: astăzi Xperia P, branding oficial pentru modelul Nypon</b>Dacă în urmă cu o săptămână descopeream că Sony ST25i Kumquat va avea numele oficial de Xperia U, astăzi un nou terminal este rebranduit. Este vorba despre LT22i Nypon, care a mai ajuns pe web de câteva ori, dar acum este cunoscut sub numele de...

Dacă în urmă cu o săptămână descopeream că Sony ST25i Kumquat va avea numele oficial de Xperia U, astăzi un nou terminal este rebranduit. Este vorba despre LT22i Nypon, care a mai ajuns pe web de câteva ori, dar acum este cunoscut sub numele de Xperia P. Xperia U și Xperia P vin în completarea lui Xperia S, deja anunțat la CES 2012 și se pare că Sony vrea să ne învețe alfabetul, deoarece literele singulare puse după seria Xperia par a fi trendul de numire pentru handseturi.

Speculațiile afirmă că Sony ar dori o uniformizare a seriilor sale de produse, astfel că laptopurile Vaio și tabletele Sony au de exemplu aceleași litere drept terminații (P, S). în ce îl privește pe Sony Nypon/Xperia P el urmează să fie un handset midrange, dotat cu display qHD și un procesor de 1 GHz. Avem și o imagine mai sus care aparent îl reprezintă pe acest device, deși nu putem garanta autenticitatea fotografiei. Partea bună este că Xperia P va rula Android 4.0 Ice Cream Sandwich din start, deci nu va trebui să așteptăm vreo actualizare.

Se zvonește că vom mai vedea și un model Xperia Z, drept cel mai high end din linia de telefoane de la Sony și un model Xperia X, care va fi un nou gaming phone, deci un urmaș pentru Xperia Play. Să vedem cum se va materializa această nouă serie de telefoane și ce definește fiecare literă a alfabetului folosită pentru fiecare Xperia nou. Până acum pot deduce că un telefon nu nume mai apropiat de finalul alfabetului are șanse să aibă dotări mai bune, decât unul cu litera "M" de exemplu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×