Sony Xperia E5 este oficial; vine cu display HD de 5 inch și cameră foto de 13 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.456 ori
<b>Sony Xperia E5 este oficial; vine cu display HD de 5 inch și cameră foto de 13 megapixeli</b>La puțin timp după ce chiar Sony ne dezvăluia câteva fotografii cu modelul Xperia E5, iată că astăzi îl vedem lansat oficial. Telefonul poate fi numit drept unul dintre cele mai arătoase smartphone-uri mid-range din portofoliul japonezilor, produs ce

Iată că la scurt timp după ce chiar Sony ne prezenta o serie de imagini cu Xperia E5, asistăm și la debutul oficial al noului produs aflat în categoria mid-range. Acesta adoptă un design chiar interesant pentru zona de preț din care face parte, un design simplist și elegant în același timp.

Printre dotările sale hardware regăsim un display HD IPS de 5 inch (1280 x 720 pixeli), un procesor quad-core MediaTek MT6735, conectivitate 4G LTE și 1.5 GB memorie RAM. Avem 16 GB spațiu intern de stocare cu posibilitatea de atașare a unui card microSD de până la 64 GB și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu autofocus și bliț LED ce poate filma la o rezoluție de 1080p@30fps.

Sony Xperia E5 ne oferă un senzor frontal de 5 megapixeli cu bliț LED, o baterie de 2700 mAh, conectivitate WiFi, NFC, Bluetooth 4.0 și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow. Acest produs are o grosime de 8.2 mm, cântărește 147 grame, și va fi disponibilă în două nuanțe de culoare: negru grafit și alb.

Din comunicatul de presă emis de către producător, aflăm că Xperia E5 va ajunge din a doua jumătate a lunii iunie în Europa, America Latină, Orientul Mijlociu și Africa. 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×