Sony S-Airply, dockul ideal al sistemului tau muzical

1.638 ori
<b>Sony S-Airply, dockul ideal al sistemului tau muzical</b>Daca nu ar fi avut brandingul Sony, acest dock pentru iPod/iPhone ar fi fost ignorat de publicatiile de specialitate. Ei bine, gadgetul promite mai mult decat o fac aparentele sale, el fiind un adevarat sistem muzical wireless. Avem de-a face cu un un...

Daca nu ar fi avut brandingul Sony, acest dock pentru iPod/iPhone ar fi fost ignorat de publicatiile de specialitate. Ei bine, gadgetul promite mai mult decat o fac aparentele sale, el fiind un adevarat sistem muzical wireless.

Avem de-a face cu un un sistem audio wireless pentru casa ta, similar cu cel produs de Sonos, dar nu la fel de costisitor. Aceasta statie baza poate trimite un semnal audio catre pana la 10 difuzoare plasate oriunde pe o raza de 50 de metri. Veti putea achizitiona un Sony S-Airply la pretul de 400 de dolari, atunci cand el va fi lansat in State luna viitoare si speram sa il vedem si in Europa cat de curand.

Pe langa suportul pentru playere audio al caror nume incepe cu "i", S-Airply ofera publicului si un tuner AM/FM si 2 difuzoare wireless, dar orice accesoriu in plus fata de aceasta configuratie va costa inca 30 de dolari. Ca ultima precizare, trebuie sa aflati ca difuzoarele au o functie dual source, ceea ce inseamna ca puteti asculta muzica la radio intr-o camera, in vreme ce colocatarii dumneavoastra asculta piesele preferate in alta incapere.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×