Sony ST25i Kumquat surprins de cameră; a nu se confunda cu Nypon!

1.910 ori
<b>Sony ST25i Kumquat surprins de cameră; a nu se confunda cu Nypon!</b>După scurgerea de informații care ne-a prezentat întreg portofoliul de telefoane Sony pe anul 2012 credeam că nimic nu ne va mai surprinde... Ei bine, iată că de această dată avem o imagine nouă cu unul dintre handseturile de pe listă. Este...

După scurgerea de informații care ne-a prezentat întreg portofoliul de telefoane Sony pe anul 2012 credeam că nimic nu ne va mai surprinde... Ei bine, iată că de această dată avem o imagine nouă cu unul dintre handseturile de pe listă. Este vorba despre Sony ST25i Kumquat, care la prima vedere poate fi confundat cu modelul Nypon, dacă ne luăm după ultimele scăpări.

îl putem confunda și cu modelul Xperia S datorită acelui inel luminos din partea inferioară. Despre Kumquat știm că va sosi în aprilie și că nu își va păstra acest nume, care aparține unui fruct de altfel. Pentru a face diferența între Nypon și Kumquat, cei de la Xperia Blog au comparat imaginile cu handseturile. Astfel, mai sus îl vedeți pe Kumquat, iar mai jos pe Nypon. Xperia Blog s-a luat după mărimea elementelor de pe ecran, astfel că ora și iconurile de status din imaginea de mai sus sunt mai mari decât cele din imaginea de mai jos.

și dacă ne gândim că Nypon are un ecran qHD iar Kumquat unu FWVGA lucrurile devin clare. Evident, nu pot băga mâna în foc în legătură cu identitatea acestor device-uri, dar măcar avem niște puncte de reper. în ce îl privește pe modelul din nou aimagine, știm că el va sosi cu o cameră de 5 megapixeli, Android 2.3 drept OS, procesor NovaThor dual core de 1 GHz și un ecran touch de 3.5 inch cu rezoluție de 480 x 854 pixeli. îl vom vedea cu siguranță la MWC 2012 și vom reveni cu un hands on de acolo.

Sony Nypon

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×