Adio OmniBalance! Sony confirmă trecerea la un nou design pentru generația viitoare de smartphone-uri

2.900 ori
<b>Adio OmniBalance! Sony confirmă trecerea la un nou design pentru generația viitoare de smartphone-uri</b>Pentru mulți dintre utilizatori faptul că telefoanele Sony adoptă un design rămas în trecut reprezintă un motiv serios care îi îndeamnă să meargă către produse mult mai arătoase, chiar și în situația în care japonezii aduc dotări de top și camere foto

În ciuda faptului că smartphone-urile Sony se prezintă foarte bine la nivel hardware, există un element major pe care mulți dintre consumatori nu îl apreciază, acela fiind design-ul OmniBalance pe care l-am tot văzut pe telefoanele companiei încă din 2013 și până în prezent. Există însă vești bune, asta pentru că Sony a confirmat de curând trecerea la un nou design pentru viitoarea generație de smartphone-uri.

Această informație vine din partea lui Kenichiro Hibi, director managerial Sony India care confirmă schimbarea de look. Aparent noul limbaj de design se numește Mirai și ținând cont de trendurile actuale ne putem aștepta ca viitorul flagship al japonezilor să adopte un ecran 18:9 și un panou frontal cu muchii foarte înguste.

Ar trebui să vedem schimbări și în zona din spate a terminalelor, dar pentru a ne convinge de asta mai trebuie să așteptăm câteva luni. Probabil noile telefoane cu design actualizat vor sosi la CES sau MWC 2018. Este o veste bună atât pentru fani, cât și pentru restul utilizatorilor care poate ezitau să achizițione un produs Sony tocmai datorită look-ului rămas în trecut. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×