Samsung lansează versiunea roz (Rose Pink) a lui Samsung Galaxy S8 şi S8+ în Europa

1.980 ori
<b>Samsung lansează versiunea roz (Rose Pink) a lui Samsung Galaxy S8 şi S8+ în Europa</b>Sud-coreenii de la Samsung au anunțat astăzi faptul că variantele de roz (Rose Pink) a lui Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ sunt de acum disponibile și pe plan european. Vorbim despre o schimbare ce ține strict de design și nici prețul nu suferă

Cine vrea să facă un cadou unei domnişoare născute în zodia balanta sau scorpion în perioada următoare, are o nouă alternativă acum. Samsung tocmai a lansat varianta roz (Rose Pink) a lui Galaxy S8 şi S8+ în Europa.

Pentru început terminalele vor începe să fie vândute în Olanda în octombrie, dar vor ajunge şi în alte ţări din Europa. Preţurile sunt de 799 euro pentru S8 şi 899 euro pentru Galaxy S8+. Nuanţa de roz se aplică în spatele şi marginile terminalului, în vreme ce zona frontală rămâne neagră, pentru a scoate în evidenţă faimosul Infinity Display cu muchii inguste si curbate.

E vorba aici despre versiunea cu procesor Exynos 8895 a terminalelor, iar dotările rămân la fel: ecran Super AMOLED de 5.8 sau 6.2 inch, camera de 12 MP în spate şi frontală de 8 MP, plus baterie de 3000 sau 3500 mAh. Vă reamintesc că Samsung Galaxy S8 era disponibil pe negru, atractiva nuanţă Orchid Gray, gri "arctic", albastru "coral" şi auriu "arţar".

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×