Sony Walkman, dusmanul iPod

2.474 ori
<b>Sony Walkman, dusmanul iPod</b>Va mai amintiti de walkman-uri? Erau acele playere care functionau cu casete audio, care acum sunt considerate stramosii tuturor gadgeturilor portabile cu proprietati de music player. Sony a fost firma care a inventat acest "walkman" mentionat la inceput,...

Va mai amintiti de walkman-uri? Erau acele playere care functionau cu casete audio, care acum sunt considerate stramosii tuturor gadgeturilor portabile cu proprietati de music player.

Sony a fost firma care a inventat acest "walkman" mentionat la inceput, iar producatorul japonez pare a se intoarce la originile sale (cel putin din punct de vedere al numelui), cu NW A800 Walkman. Vor fi 3 modele sub umbrela acestui brand: NW A808, NW A806 si NW A805, toate cu aceeasi tehnologie, dar cu marimi diferite ale memoriei. Astfel NW A808 va avea 8 GB, NW A806 va avea 4 GB si in sfarsit NW A805 va incorpora o memorie interna de 2 GB.

Dotat cu un display de 2 inch, terminalul va suporta urmatoarele formaturi media: H264, MPEG 4, avc, MP3, WMA, AAC, WAV, ATRAC 3 si ATRAC 3 plus. Ecranul va afisa si poze in format jpeg, cu o mare claritate si un mare numar de culori. 30 de ore de muzica si 6 de ore de vizionari de fisiere video va asteapta, datorita bateriei de tip Lithium Ion.

Walkman se anunta un mare competitor pentru iPod-ul celor de la Apple, avand totusi preturi destul de mari, de la 235$ pentru A805, pana la 400$ pentru modelul NW-A808.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×