Sony Walkman, dusmanul iPod

Autor:  | Publicat în:  Sony 2.389 ori
<b>Sony Walkman, dusmanul iPod</b>Va mai amintiti de walkman-uri? Erau acele playere care functionau cu casete audio, care acum sunt considerate stramosii tuturor gadgeturilor portabile cu proprietati de music player. Sony a fost firma care a inventat acest "walkman" mentionat la inceput,...

Va mai amintiti de walkman-uri? Erau acele playere care functionau cu casete audio, care acum sunt considerate stramosii tuturor gadgeturilor portabile cu proprietati de music player.

Sony a fost firma care a inventat acest "walkman" mentionat la inceput, iar producatorul japonez pare a se intoarce la originile sale (cel putin din punct de vedere al numelui), cu NW A800 Walkman. Vor fi 3 modele sub umbrela acestui brand: NW A808, NW A806 si NW A805, toate cu aceeasi tehnologie, dar cu marimi diferite ale memoriei. Astfel NW A808 va avea 8 GB, NW A806 va avea 4 GB si in sfarsit NW A805 va incorpora o memorie interna de 2 GB.

Dotat cu un display de 2 inch, terminalul va suporta urmatoarele formaturi media: H264, MPEG 4, avc, MP3, WMA, AAC, WAV, ATRAC 3 si ATRAC 3 plus. Ecranul va afisa si poze in format jpeg, cu o mare claritate si un mare numar de culori. 30 de ore de muzica si 6 de ore de vizionari de fisiere video va asteapta, datorita bateriei de tip Lithium Ion.

Walkman se anunta un mare competitor pentru iPod-ul celor de la Apple, avand totusi preturi destul de mari, de la 235$ pentru A805, pana la 400$ pentru modelul NW-A808.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×