Un nou model Nexus la orizont: HTC Marlin, adică Nexus 2016 apare în codul sursă al unui site Google

1.886 ori
<b>Un nou model Nexus la orizont: HTC Marlin, adică Nexus 2016 apare în codul sursă al unui site Google</b>În codul sursă al unui site Google găsim astăzi un detaliu foarte interesant, unul ce ne indică denumirea următorului smartphone din gama Nexus. Produsul poartă numele de cod Marlin și ar fi fost asociat unui model HTC Nexus 2016, asta dacă ne luăm după

Cam de la finalul anului trecut circulă zvonuri că HTC ar fi câştigat un contract cu Google, pentru a le produce modelele Nexus pe următorii ani. Nu am avut dovezi clare în această privinţă până acum, dar iată că azi le descoperim.

Un device cu nume de cod Marlin ar fi apărut în codul sursă al unui site Google, iar acest model a fost asociat cu un HTC Nexus 2016, daca ne luam dupa zvonuri mai vechi. Numele de cod pentru noile device-uri sunt HTC Marlin şi Sailfish şi au mai apărut pe web. Marlin se afla într-o listă de terminale pe site-ul Google, pe poziţia a treia, iar celelalte modele sunt numite Angler şi Bullhead, care ar putea fi alte modele Nexus produse de HTC sau Huawei, precedat fiind de alte două modele deja lansate, numite Angler (Nexus 6P) și Bullgead (Nexus 5X).

Şi Huawei ar fi avut un potenţial succesor pentru Nexus 6P descoperit în GeekBench, deci sunt în cărţi pentru un nou device Nexus. În privinţa lui Marlin nu avem o listă cu dotări sau cea mai vagă idee despre designul sau, dar putem bănui că va include un CPU Snapdragon 82x, carcasa metalică, port USB Type C şi Android N.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×