Sony Xperia C3, telefonul selfie cu bliț frontal disponibil acum prin eMAG.ro

2.977 ori
<b>Sony Xperia C3, telefonul selfie cu bliț frontal disponibil acum prin eMAG.ro</b>în timp ce unii producători ne impresionează la capitolul cameră foto prin adoptarea unor senzori principali de talia unor aparate foto compacte, cei de la Sony au decis să ia publicul prin surprindere odată cu lansarea unui smartphone ce vine cu o...

în timp ce unii producători ne impresionează la capitolul cameră foto prin adoptarea unor senzori principali de talia unor aparate foto compacte, cei de la Sony au decis să ia publicul prin surprindere odată cu lansarea unui smartphone ce vine cu o cameră frontală cu bliț LED, terminal numit Xperia C3.

Astăzi, noul device al celor de la Sony ajunge și la noi pe plan local prin intermediul retailerului eMAG.ro care afișează un preț de 1.396 lei pentru modelul Xperia C3 ce este disponibil în trei variante de culoare, și anume: alb, negru, respectiv turcoaz. Printre specificațiile acestui terminal regăsim un display HD de 5.5 inch, un procesor quad-core Snapdragon de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu de stocare.

Sony Xperia C3

Totodată, Sony Xperia C3 dispune și de o cameră foto principală de 8 megapixeli, cât și de un senzor frontal de 5 megapixel care ne aduce și un bliț LED. Astfel, vom putea realiza captură de tip selfie chiar și atunci când lumina din jur este slabă, acest tip de fotografii fiind foarte popular la momentul actual.

Prețuri Sony Xperia C3:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×