Sony Xperia E4 este randat pentru prima oară, primește și specificații midrange

Autor:  | Publicat în:  Sony 710 ori
<b>Sony Xperia E4 este randat pentru prima oară, primește și specificații midrange</b>Sony Xperia E4 este un nou telefon midrange pe care îl așteptam în acest an, după ce primele scăpări legate de el au apărut la finalul anului trecut. Ei bine, handsetul revine în actualitate cu randari contradictorii și specificații. &nbsp; Una...

Sony Xperia E4 este un nou telefon midrange pe care îl așteptam în acest an, după ce primele scăpări legate de el au apărut la finalul anului trecut. Ei bine, handsetul revine în actualitate cu randari contradictorii și specificații.

Una dintre randari ni-l prezintă fără logo Sony, cu margini subțiri ale ecranului și un buton Power nefinisat. Cealaltă ni-l prezintă cu margini groase ale display-ului, cu logo Sony și un buton Power trademark pentru handseturile Xperia. în plus, observăm și două decupaje în zona frontală a terminalului, pentru difuzoare stereo. Acest model vine și cu o cameră frontală și senzor de proximitate.

Sony Xperia E4

Specificațiile sale ar fi fost deja listate pe web prin intermediul unui retailer spaniol, cu toate că acest device e trecut sub numele de Sony Xperia E1 II. El vine cu un procesor quad core Mediatek MT6582 de 1.3 GHz, 1 GB RAM, 8 GB stocare și o cameră de 5 MP. El include un ecran de 4.5 inch, cu rezoluție de 540 x 960 pixeli, o cameră frontală de 1.9 MP și măsoară 12 mm în grosime.

Sony Xperia E4

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×