Câștigătorul tabletei Allview Viva H7 Xtreme este Han Darius; un tânăr pasionat de gadget-uri din județul Cluj

703 ori
<b>Câștigătorul tabletei Allview Viva H7 Xtreme este Han Darius; un tânăr pasionat de gadget-uri din județul Cluj</b>Printre concursurile desfășurate aici la Mobilissimo.ro s-a numărat printre altele și cel prin care împreună cu Allview România puneam la bătaie o tabletă Viva H7 Xtreme, device de 7 inch cu dotări de top și design foarte atractiv. Aflați că...

Printre concursurile desfășurate aici la Mobilissimo.ro s-a numărat printre altele și cel prin care împreună cu Allview România puneam la bătaie o tabletă Viva H7 Xtreme, device de 7 inch cu dotări de top și design foarte atractiv. Aflați că extragerea câștigătorului a avut loc pe data de 2 februarie, lista completă a participanților fiind regăsită chiar aici.

După cum ați descoperit și din cadrul postării de pe pagina noastră de Facebook, fericitul câștigător se numește Han Darius, un tânăr pasionat de gadget-uri din județul Cluj pe care îl puteți vedea și în fotografia de mai sus alături de noua sa tabletă pe care o va pune cu siguranță la încercare prin rularea celor mai noi jocuri apărute pe piață.

Revenind la tableta Viva H7 Xtreme, aflați că acest model este unul dintre cele mai performante device-uri de 7 inch din portofoliul Allview, printre specificațiile sale regăsindu-se un display Full HD, un procesor octa-core de 1.7 GHz, 2 GB memorie RAM, cât și 16 GB spațiu intern de stocare. Prețul actual al acestui produs este de 799 lei prin intermediul evoMAG.ro.

în acest moment vă puteți înscrie și la celalte concursuri active de pe site urmând link-urile de mai jos pentru regulament:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×